Abdurrahim Albayrak: Terim komt direct zonder te praten over geld

Oud-bestuurslid Abdurrahim Albayrak verklaarde gisteren dat Terim voor Galatasaray zal komen zonder het te hebben over geld. Abdurrahim Albayrak staat bekend om zijn nauwe contacten met de succescoach van Galatasaray. De twee zijn nog steeds goede vrienden.

Terim zal zelf nooit contact opnemen

Albayrak was te gast bij TRT spor en vierde eerder twee kampioenschappen als bestuurslid toen hij samenwerkte met Fatih Terim. Albayrak reageerde op een vraag over het verloren duel tegen Besiktas (3-0): ‘Terim zal nooit contact opnemen met de club, wanneer de club al een trainer heeft. Als de voorzitter van de club hem zou vragen, zou hij niet eens praten over geld.’

Te laat met het wegsturen van Tudor

Hij vervolgde verder: ‘Ik denk niet dat er contact is met Fatih Terim. Galatasaray is nu te laat met het wegsturen van Tudor. De sterspeler in de laatste twee wedstrijden was Yasin. Kijk je naar de selectie, zit Yasin er niet eens bij.  Dat begrijp je dan niet. Toen wij aan het roer kwamen gingen we direct naar Terim. Gelukkig kwam hij, waardoor we twee keer achter elkaar kampioen werden. ‘ Oud-voorzitter Unal Aysal wilde Terim toen drie wegsturen, wij hielden hem tegen. De omgeving van Aysal zorgde voor veel problemen bij de club, terwijl we een wereldselectie hadden.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *