ADO Denhaag held El Khayati gaat tijdens winterstop naar Mekka

ADO Denhaag speler El Khayati scoorde vandaag weer twee keer tegen Feyenoord. De Rotterdammer was in zijn eentje verantwoordelijk voor het gelijkspel namens ADO Denhaag tegen de Rotterdammers. De speler is geliefd en wordt door de grote clubs gevolgd. Of hij ook bij ADO blijft is nog maar de vraag. Zelf blijft hij heel nuchter.

Tijdens de winterstop gaat hij naar Mekka

Maar tijdens de winterstop heeft heeft El Khayati andere plannen gemaakt dan zich druk te maken om een eventuele transfer naar een andere club. ‘Jullie moeten genieten van de vrije dagen. Dat ga ik ook doen. Ik ga naar Mekka en ga een kleine bedevaart doen in Saudi Arabie.’ De topscorer van de Eredivisie gaat voor de eerste keer naar Mekka.

Heilige moskee hele leven lang op TV gezien

‘Mijn hele leven lang zie ik onze heilige moskee (Mekka) op de televisie, en ga ik er voor het eerst heen. Het wordt dus wel spannend.’, aldus El Khayati zelf. Een eventuele transfer ziet hij vanzelf aankomen als clubs zich melden. De speler verklaarde zelf daar pas op in te gaan als er iets moois op hem zou afkomen. Zolang daar geen sprake van is, zal de speler naar alle waarschijnlijkheid gewoon bij ADO blijven.

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *