Arda Turan wil niemand kwetsen en kiest voor Başakşehir

Bij Barcelona kwam Arda Turan al heel lang niet meer toe aan spelen. De Turkse international kreeg in Spanje bijna alles van de Catalanen, op speeltijd na .

Transfer van heel Turkije

De voorzitter van Başakşehir was trots op de nieuwe transfer van de club: ”Arda keert terug naar zijn land waar hij in een oranje shirt zal gaan spelen. Dit is niet alleen transfer van Başakşehir, maar ook van heel Turkije. Ik feliciteer ons alles met de komst van Arda Turan’. Arda wordt voor 2,5 jaar gehuurd van de Catalanen.

Arda Turan officieel naar Başakşehir

Vanmiddag werd het dan officieel. Arda Turan gaat terug naar Turkije, maar kiest niet voor een van de grote clubs. Arda gaat spelen bij Başakşehir. Besiktas voorzitter Orman verklaarde eerder al niet geinteresseerd te zijn in Turan, omdat ze veel andere spelers hadden. Als persoon was Arda wel een prima mens.

Galatasaray onmogelijk na komst Terim

Na de komst van Fatih Terim als nieuwe trainer bij de club was een terugkeer bij Cimbom ook niet meer realistisch. Het botert al een tijdje niet meer tussen de twee. En als fanatieke Galatasaray supporter en ex-voetballer kon hij het niet maken om naar aartsrivaal Fenerbahce te gaan. Arda wilde kennelijk in Istanbul blijven, dichtbij familie en vrienden waardoor hij niet veel meer keuze had dan Başakşehir.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *