Bruiloft Arda Turan zal ingetogen gevierd worden vanwege….

Arda Turan gaat trouwen met Aslıhan Doğan

Verloving was ook al in besloten kring

De bekende Turkse voetballer Arda Turan is onlangs verloofd met Aslıhan Doğan. De verloving werd ook in besloten kring gevierd met familie en vrienden. Vandaag trouwt Arda Turan dan ook officieel met Aslıhan Doğan tijdens een ingetogen feest. De Turkse president Erdogan zal ook als getuige aanwezig zijn.

Bruiloft alleen met familie

Volgens Turkse media gaat Arda Turan vandaag in besloten kring trouwen met Aslıhan Doğan. Een echte feest zal er niet zijn. De berichten worden overigens niet door alle media overgenomen. De ex-speler van Barcelona en Atletico Madrid gaat in zijn woning in Istanbul een besloten ‘feestje’ houden zonder honderden mensen uit te nodigen.

Arda Turan: Ik ga niet uitgebreid feesten

In een verklaring aan een Turkse journalist legde Arda Turan uit dat hij niet uitgebreid gaat feesten: ‘Ons land en soldaten leveren een strijd tegen terroristen. Als er oorlog is in mijn land ga ik niet feesten. Wij kunnen dan ook helemaal geen feestvieren.’

De voetballer heeft vaker verklaringen afgegeven waarin hij zijn waardering uit aan Turkse soldaten die overal in en buitenland strijden tegen terroristen.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *