Bruma: niet van plan om RB Leipzig te verlaten

Tijdens de winterstop waren er geruchten dat Bruma terug kon keren naar Galatasaray . Er was al gespeculeerd over afgelopen herfst . Het offensief van RB Leipzig maakte duidelijk dat er niets aan de hand is.

Bruma wil terug naar de Champions League met RB Leipzig
Hoewel “een vertegenwoordiger uit Istanbul me heeft gevraagd, wat ik ervan vond. Maar voor mij zijn er geen problemen. Ik wilde hier blijven, “legt hij uit aan BILD .

Naast een positieve prestatie en doelen bij het WK , waarin Bruma kon deelnemen met Portugal, wil de aanvallende man terugkeren naar de Champions League met RB Leipzig. “We willen daar weer spelen. Het is tenslotte iets bijzonders. Voor ons als een team en voor de fans. Ik zou verdrietig zijn als we het uiteindelijk niet zouden halen. ‘

Dribbler Bruma moet de vijandelijke verdediging verwarren
Bruma wil ook bijdragen aan het dribbelen tot de succesvolle uitvoering van dit seizoen. Bij RB Leipzig is hij de speler met de meeste één-op-één situaties.

“De coach wil dat ik op zoek ga naar een-op-een situaties”, legt de Portugees uit in zijn speelstijl. Met deze eis van Ralph Hasenhüttl moet de verdediging van de tegenstander verward zijn. Met vier doelpunten en twee assists in 29 wedstrijden (tien vervangingen) speelt Bruma tot nu toe een fatsoenlijk, maar ook geen uitstekend seizoen.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *