De prive-kapper van Garry Rodrigues mag weer vliegen naar Istanbul

De Nederlands-Kaapverdische voetballer Garry Rodrigues tekende onlangs een contract bij ‘Fener’ nadat hij een jaar in het Midden-Oosten bij Al-İttihad speelde. Daarvoor was de snelle speler in dienst bij Galatasaray en werd hij kampioen met de club.

Prive-kapper uit Rotterdam naar Istanbul 

Bronnen uit Rotterdam melden dat de speler een prive-kapper heeft die om de week vanuit Rotterdam naar Istanbul vloog om Rodrigues te knippen. Niemand anders mocht de haren van de speler uit Rotterdam knippen. Tijdens de voorbereiding van het vorige seizoen ging ‘Marra Verrati’ zelfs mee op trainingskamp met Galatasaray en knipte hij ook andere spelers, waaronder ook Gomis.

Marra Verrati werd ook gespot toen Rodrigues speelde voor Al-Ittihad. Iedereen gaat er dus weer vanuit dat Rodrigues weer wekelijks gaat vliegen om de oud-speler van Cimbom te knippen bij concurrent Fenerbahce.

Marra Verrati hoefde zich nergens druk om te maken als vaste kapper van Rodrigues. Zijn vliegticket en hotel werd betaald door multi-miljonair Rodrigues en hij kreeg zelfs cash geld mee omdat hij kwam knippen. Het maakte dus niet uit of Rodrigues in Istanbul was of een andere Europese stad. Alles werd betaald.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *