Diego Laxalt is succesvol en Galatasaray heeft dat ook opgemerkt

Diego Laxalt (1993) is een Uruguayaans voetballer die bij voorkeur als vleugelspeler speelt. Hij tekende in juli 2016 een contract bij Genoa CFC, dat hem daarvoor al anderhalf jaar huurde van Internazionale. Laxalt debuteerde in 2016 in het Uruguayaans voetbalelftal.

Laxalt stroomde in 2012 door uit de jeugdopleiding van Defensor Sporting. Daarvoor maakte hij op 1 september 2012 zijn profdebuut, tegen Montevideo Wanderers.

AC Milan en Internazionale willen de sterspeler tekenen. De middenvelder van Genoa en het Uruguayaanse elftal heeft een aflopende contract en wordt ook begeerd door Galatasaray en West Ham United.

Voormalig inter speler Diego Laxalt werd geïnterviewd door Premium Sport voorafgaand aan de wedstrijd tegen zijn voormalige team in het Stadio Luigi Ferraris toen zijn huidige team Genoa.

De Uruguayaanse internatonal begon met spreken over het seizoen van Genua voordat hij sprak over zijn verleden in Nerazzurri en verklaarde: “Ik hoop veel doelen te scoren, maar het belangrijkste is om degradatie te voorkomen. Inter is mijn verleden, wat er toen gebeurde was allemaal voor mijn eigen bestwil, het heden is het belangrijkste, ook voor mijn toekomst.

“Ik denk altijd aan Genua, ik ben hier gelukkig en ik moet dit seizoen hoogstens beëindigen, Genua heeft me nodig. Ballardini heeft zijn ideeën gebracht, we geloven in hem en we doen ons best en de resultaten komen eruit “, vervolgde Laxalt.

Tot slot werd hem gevraagd naar zijn mening over de wedstrijd tegen Inter: “Ze zijn een geweldig team, we moeten denken dat we ons best kunnen doen tot het einde.”

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *