Droomt om bij Galatasaray te spelen maar is alleen maar druk met feesten

De talentvolle Emre Mor heeft het ook niet kunnen waarmaken bij Emre Mor. Hij verklaarde onlangs dat het zijn droom is om bij Galatasaray te spelen. Maar omdat de jonge speler ook alles behalve gedisciplineerd is zal Fatih Terim drie keer nadenken voordat hij akkoord gaat.

Een van de mislukte Turkse voetbaltalenten

Emre Mor is een van mislukte Turkse voetbaltalenten van het Turkse voetbal. Toch wil de speler naar Turkije komen omdat hij het niet naar zijn zin heeft in Spanje. Na zijn mislukte avontuur bij Dortmund en Celta Da Vigo lijkt hij nu in te spelen op een transfer naar de Turkse topclub Galatasaray.

Via zijn manager bericht gestuurd naar Istanbul

Via zijn manager heeft Emre Mor laten weten dat hij graag wilt spelen bij Galatasaray. ‘Terim heeft mij groot gemaakt door mij als international op te roepen. Ik wil weer heel graag met Terim samen werken. U kunt op mij rekenen en mij weer vertrouwen. Ik droomde ook als kind van Galatasaray.’, aldus de manager van de alleen maar feestende Emre Mor.

Maar er is een probleem. Emre Mor heeft nergens bewezen dat hij elke week goed kan presteren. Daarentegen valt hij alleen op met nieuws dat niet over voetbal gaat. De 21-jarige voetballer haalde onlangs weer het nieuws doordat hij in Ibiza vakantie vierde met meerdere dames. Wat voor relatie Emre Mor heeft met de dames hieronder is niet bekend.

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *