Fatih Terim komt weer met iets uniek voor Turkse begrippen

Galatasaray trainer Fatih Terim heeft weer voor unieks gezorgd door iets nieuws te introduceren in Turkije en bij zijn eigen clubGalatasaray. Dankzij een app (via een commercieel bedrijf) kan de trainer direct na de wedstrijd beschikken over alle filmpjes en statistieken van de wedstrijd. Per speler kan er dan na de wedstrijd bekeken worden naar de prestaties. Volgens Turkse bronnen zijn de spelers ook zeer tevreden met dit nieuwe systeem.

Veel veranderingen sinds de komst van Terim

Galatasaray won voor het laatst overtuigend van Bursaspor (5-0), en sinds dat Terim weer de big Boss is zijn er meteen nieuwe veranderingen toegepast. De spelers hebben direct zicht op beelden en statistieken die zij dan direct terug kunnen zien via een speciale app. Met een unieke code kunnen de spelers dan hun eigen prestaties, beelden en wedstrijdstatistieken zien als ze die dag gespeeld hebben. Grote Europese clubs hebben al zo een app om de statistieken te volgen.

Analyseren van de wedstrijd net even iets makkelijker

Voor Terim maakt dit het het analyseren van de wedstrijd net even iets makkelijker dan voorheen. Binnen een minuut zijn alle cijfers beschikbaar en kan Imparator Terim terugzien of de speler voldoende heeft gepresteert. De spelers zijn daarentegen juist extra gemotiveerd omdat zij elkaars statistieken ook kunnen zien in verschillende ranglijsten. Dit zorgt dan ook weer voor extra motivatie.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *