Ferdi Kadioglu zeker interessant voor Galatasaray

De in Arnhem geboren Ferdi Kadioglu debuteerde in 2016 voor NEC en schittert nog steeds als middenvelder bij de club uit Nijmegen. Hij is een van de spelers die een avontuur bij de Turkse topclub Galatasaray niet zou kunnen weigeren. Vooral nu er geruchten zijn dat Ronald Koeman mogelijk kandidaat is voor deze functie maakt een overstap aantrekkelijker.

De middenvelder begon bij AZ 2000 met voetballen en leerde de eerste trucjes van zijn vader die toen zijn trainer was. Op zijn zevende maakte hij de overstap naar ESA Arnhem waar hij ook gescout werd door NEC. Hij speelde in alle Nijmeegse jeugdelftallen en komt sinds 2015 ook uit voor Jong Oranje. Als alles dus zo doorgaat is hij onbetaalbaar voor NEC, rekening houdend met de salarissen in Turkije. Galatasaray is zeker geen Vitesse als het gaat om salarissen en niveau.

Kadioglu is ook al bekend in Turkije

In Turkije weten ze namelijk ook hoe de Turkse Nederlandse voetballer scoorde tegen Vitesse en FC Utrecht. Dan hebben we het nog niet eens over zijn andere doelpunten die hij maakte voor NEC en Oranje.

Kadioglu heeft een Turkse vader en een Nederlandse moeder en is in 7 oktober 1999 geboren in Arnhem. Volgens bronnen dichtbij de speler komt zijn vader uit Trabzon.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *