FIFA 20 gaat straks voor Nederlandse spelers enorm veranderen

De iconische uitspraken van Youri Mulder en Evert ten Napel gaan verdwijnen bij FIFA 20 dit maakte de twee nieuwe Nederlandse commentatoren bekend. Youri Mulder en Evert Ten Napel worden na vijftien trouwe jaren vervangen.

Nieuwste FIFA met nieuwe commentatoren

In de nieuwste van ’s werelds meest gespeelde voetbalspel verzorgen Sierd de Vos (Ziggo Sport) en Jeroen Grueter (NOS) het Nederlandstalig commentaar. Na vijftien jaar vond Evert Ten Napel het wel genoeg geweest. Tegen RTL nieuws zegt Ten Napel het volgende hierover: ‘’Op een gegeven moment werden Youri en ik benaderd door de uitgever met de vraag: wat willen jullie? We waren het langstzittende koppel in Europa, maar ook wij zouden ooit vervangen moeten worden. Toen hebben we samen de knoop doorgehakt en besloten om te stoppen.”

15.000 namen opnieuw inspreken

Sierd de Vos en Jeroen Gruter moeten nu samen voor EA Sports 15.000 spelersnamen in 94 dagen    op twee toonhoogten inspreken. Alle spelersnamen moeten opnieuw worden ingesproken. Ten Napel en Mulder waren voor hun eerste keer twaalf weken bezig: 15.000 spelersnamen op twee toonhoogten. Voor zijn eerste FIFA heeft De Vos maar liefst 94 dagen in een studio doorgebracht.

Sierd de Vos en Turks voetbal 

Of Sierd De Vos ook weer over de vrouwen van Turkse voetballer gaat praten is niet bekend. De commentator van Ziggo Sports was als enige altijd ook op de hoogte van de laatste voetbalroddels en feiten in Turkije.

Dus bereid je alvast maar voor op Boem, Koekoek en Confetti.

Ook uw banner hier?

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *