Frank de Boer blijft Cenk Tosun volgen

Frank de Boer blijft Cenk Tosun volgen. Bronnen hebben bevestigd dat Frank de Boer de wedstrijd tegen Galatasaray op de voet zal volgen. Om twee redenen. Allereerst omdat Frank de Boer zelf bij Galatsaray heeft gespeeld. Ten tweede in de periode dat Frank de Boer bij Crystal Palace zat,  heeft hij een bod van elf miljoen euro uit laten brengen op Cenk Tosun. Frank de Boer hoopte de aanvaller kort voor de transferdeadline over te nemen van Besiktas.

Engelse media melden dat Crystal Palace opnieuw kijkt naar Besiktas-spits Cenk Tosun na een verschrikkelijke start van het seizoen
De spits scoorde vorig seizoen 24 doelpunten voor de Turkse kampioen.

De Eagles spraken in de laatste dagen van augustus een £ 22.5 miljoen aan kosten af ​​voor de 26-jarige Besiktas in het centrum nadat een eerdere bieding was afgewezen.

Maar er was niet genoeg tijd om de details van de deal in te vullen voordat het transfervenster werd gesloten en vier dagen later ontsloeg Palace Frank De Boer.

Nu willen ze de deal voor het krachtige centrum in januari nieuw leven inblazen, nadat ze er niet in geslaagd zijn om een ​​enkel doelpunt te scoren in hun eerste zeven Premier League-wedstrijden.

Toen Christian Benteke ten minste zes weken afwezig was vanwege een blessure aan de knieband, waren de scouts van Roy Hodgson aanwezig om Tosun drie keer te zien scoren in de Turkse kwalificatiewedstrijden tegen IJsland en Finland in de afgelopen week.

En Besiktas-president Firket Orman bereidt zich al voor op meer onderhandelingen met de worstelende South Londonders die momenteel op drift worden geworpen aan de voet van de Premier League-tafel.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *