Galatasaray bereidt een bod van £ 1,75 miljoen voor op de ster van Leicester City

Galatasaray zou in januari een bod van £ 1,75 miljoen kunnen doen op Leicester City middenvelder Shinji Okazaki, zoals gerapporteerd door diverse Turkse media.

Shinji Okazaki is een Japanse voetballer die bij voorkeur als aanvaller speelt. Hij tekende in juni 2015 een contract tot medio 2019 bij Leicester City FC, dat hem overnam van 1. FSV Mainz 05. Okazaki debuteerde in 2008 in het Japans voetbalelftal.

De manager Fatih Terim ziet Okazaki als een mogelijke no.10 en zou naar verluid een poging willen doen om hem naar Turkije te brengen in het volgende transfer-seizoen.

Het contract van Okazaki in Leicester loopt aan het einde van het seizoen af. Leicester kan hem geen nieuwe bieding doen. Daarom lijkt Galatasaray een goed alternatief.

Daarnaast lijkt dit een mooie optie voor de Leicester, omdat ze hiermee hun eigen team kunnen verjongen.

Omdat Ozaki Leicester zo goed hebben gediend als iemand ooit heeft gedaan, lijkt dit echt het juiste moment voor de 32-jarige Okazaki om verder te gaan. Hij heeft alles gedaan wat hij had, behaalde alles wat hij kon hebben en hij kan nu vertrekken als een van de grootste clubs ooit.

Ozaki heeft wellicht niet de meeste scores achter zijn naam staan, maar blijft wel een geweldige voetballer. Zijn kwaliteiten zullen bij Galatasray goed gebruikt kunnen worden. Ozaki heeft 19 doelpunten en zeven assists in 119 optredens.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *