Galatasaray ook bovenaan met verkoop seizoenskaarten

De supporters staan te trappelen voor het nieuwe seizoen. Massaal kopen supporters van de drie grote clubs en Trabzonspor seizoenskaarten om goed voorbereid te zijn. Met 33.000 seizoenskaarten doet Galatasaray het nu al weer beter dan de rest. Zo gek is dat niet voor de kampioen van het Turkse voetbal, waar ook tegenwoordig Ryan Donk en Ryan Babel spelen.

De clubs proberen eerst de seizoenskaarthouders van het afgelopen seizoen weer te binden aan de club alvorens nieuwe houders gevonden gaan worden. Het gaat namelijk niet bij iedereen even succesvol.

Galatasaray ook nummer een met seizoenskaarten 

Galatasaray staat ook als enige helemaal bovenaan met de verkoop van seizoenskaarten. Vanaf 4 juli konden ook nieuwe fans in aanmerking komen voor een seizoenskaart bij ‘Gala’. De kampioen van afgelopen seizoen heeft nu al 33.000 seizoenskaarten verkocht. Veel meer dan concurrenten Besiktas en Fenerbahce.

Fenerbahce heeft tot op heden 25.000 seizoenskaarten verkocht en hoopt dit aantal vanaf 12 juli te verhogen naar 45.000 seizoenskaarten. Bij Besiktas staat de teller op dit moment op 21.550 seizoenskaarten.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *