Gomis valt opeens flauw tijdens wedstrijd Galatasaray

Galatasaray speler Gomis is tijdens de wedstrijd tegen Kasimpasa, na zes minuten spelen, flauwgevallen. Op een gegeven moment stond hij ook weer gewoon zelf op. Gomis schijnt last te hebben van Vazovagal Senkop en is eerder ook al een paar keer voor korte tijd bewusteloos geraakt.

Gomis viel eerder ook al flauw

De spits van Galatasaray is eerder ook tijdens wedstrijden korte tijd bewusteloos geraakt. Gomis schijnt last te hebben van een slechte bloedsomloop naar zijn hersenen. Dit is niet structureel het geval. Hierdoor raakt Gomis ook alles voor korte tijd even kwijt. De clubarts Yener Ince maakte tijdens de transfer van Gomis al bekend dat de speler hier last van had, maar dat dit geen belemmering was om te voetballen.

Goedkeuring van UEFA om hem te laten spelen

Clubarts Ince: ‘We hebben alle gezondheidsrapporten van Gomis uit zijn periode in Frankrijk en Engeland. Hij heeft dan ook een goedkeuring van deze twee bonden en de UEFA om te mogen voetballen. Dit was ook bekend bij de club. Hij kan dit ook meemaken tijdens trainingen. Als club en medische team zijn wij hierop voorbereid.’

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *