Hakan Balta reageert op geruchten over een mogelijke vertrek

De ervaren speler van Galatasaray speelt al een tijdje niet meer en behoort zelfs niet meer tot de selectie onder trainer Tudor. Desondanks wil de speler niet vertrekken naar een ander club. Hij gaat zijn loopbaan beeindigen bij de Turkse topclub.

Geen speelminuten tot nu toe

Ondanks een nieuwe selectie met veel nieuwe spelers kreeg Balta geen speelminuten in het huidige seizoen. Hakan Balta is ook niet van plan om tussentijds weg te uit Istanbul. De 34-jarige ervaren speler heeft al voorstellen ontvangen van Antalyaspor, Bursaspor en Goztepespor. Ondanks interesse van deze subtoppers gaat Balta voor Galatasaray. Volgens bronnen uit Turkije heeft de speler nog een bedrag van 1,25 miljoen euro tegoed van de club.

Al 12 seizoenen bij Galatasaray

Hakan Balta speelt al twaalf seizoenen lang bij Galatasaray. Daarvoor speelde de verdediger in het seizoen 2007/2008 bij Manisaspor, toen hij na vier wedstrijden werd overgenomen door Cimbom nadat Galatasaray 2-2 speelde tegen Manisaspor in de vierde ronde van de competitie. Voor Manisaspor speelde Balta in Duitsland.

Met Cimbom speelde Hakan Balta 332 wedstrijden, scoorde hij 13 keer en gaf hij 14 assists. De speler kwam ook 50 keer uit voor het Turkse elftal.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *