‘Hocam’ geen Ibiza en gekke feesten meer voor mij

De nieuwe transfer van Galatasaray Emre Mor heeft Fatih Terim beloofd om meer op zijn prive-leven te letten. Hij gaat zich nu echt meer focussen op voetbal.

Ooit een grote Turkse talent

Emre Mor was een van de grootste talenten van het Turkse voetbal maar heeft nergens succes geboekt als speler. De voetballer kreeg overal aandacht vanwege zijn prive-leven in plaats van zijn voetbalcarriere.

Ondanks dat de supporters van ‘Cimbom’ tevreden zijn met de komst van Emre Mor zijn er ook veel vraagtekens. Terim heeft natuurlijk ook zijn twijfels en kreeg daarom de belofte van de speler dat hij gaat presteren en ‘normaal doen’.

Regelmatig buiten de selectie bij Celta

Bij Celta Da Vigo werd Emre Mor regelmatig buiten de selectie gehouden en beloofde Terim dat hij niet meer dezelfde fouten gaat maken: ‘Ik geb geleerd van mijn fouten. Ik zal alleen focussen op voetbal en niets anders dan voetbal. Samen met u (Terim) wil ik weer succesvol zijn. Als ik weer een kans krijg beloof ik dat ik u niet zal teleurstellen en er alles aan ga doen om te presteren’

De 21-jarige Turkse international werd eerst ook met veel bombarie binnengehaald bij Dortmund en Celta Da Vigo maar haalde bij beide clubs alleen het nieuws met zijn nachtleven en strandfeesten.

Ook uw banner hier?

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *