Lukas Podolski verkoopt voortaan Döner-Kebap

De Duitse oud-international Lukas Podolski opent zaterdag in Keulen zijn eigen döner kebab-zaak. Deze döner-zaak zal alleen beschikbaar zijn voor mensen die willen komen afhalen. De voetballer, die in 2014 wereldkampioen werd met het Duitse Nationale team, bouwt daarmee geleidelijk zijn ondernemers-activiteiten uit. Hiernaast is Podolski ook eigenaar van een ijssalon in de Keulen.

Zijn woordvoerder Sebastian Lange vertelde “De kebabzaak in het hartje van Keulen gaat Mangal Döner heten en Podolski zal zich actief bemoeien met de bedrijfsvoering”

,,Hij zal het project persoonlijk aanpakken en het actief helpen vormgeven, net zoals hij ook veel zaken in detail in zijn ijssalon behandelt – tot aan het ontwerp van ijscoupes,” aldus de woordvoerder van de aanvaller, die tot afgelopen zomer voor het Turkse Galatasaray voetbalde en inmiddels in Japan speelt voor Vissel Kobe. Eerder speelde Podolski onder meer voor 1. FC Köln, Bayern München en Internazionale is momenteel herstellende van een blessure.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *