Mesut Özil neemt besluit over zijn toekomst bij Arsenal

Er zijn steeds meer geruchten over de toekomst van de Turkse Duitser Mesut Özil bij Arsenal. Volgens verschillende bronnen blijft de spelmaker gewoon bij Arsenal. Volgens ESPN willen veel clubs de speler gaan huren tot het einde van het seizoen, terwijl hij tot en met 2012 een contract heeft met Arsenal. Specifieke clubnamen werden niet genoemd.

Geen basisplek sinds de komst van nieuwe trainer bij Arsenal

Sinds de komst van trainer Unai Emery krijgt Mesut Özil weinig speeltijd van de trainer. De Turkse Duitser wordt ook lange tijd in verband gebracht met een transfer naar Galatasaray. Officiele gesprekken met de Turkse club hebben ook nog niet plaatsgevonden, terwijl verschillende media in Turkije Mesut Özil juist wel verbinden aan een transfer naar Istanbul, ook al is het voor een huurperiode van zes maanden.

Turkse Duitser wil zich ‘weer’ bewijzen in Engeland

Volgens ESPN gaat Mesut Özil er alles aan om doen zijn plek terug te krijgen in de basis bij Arsenal. Hij lijkt dan ook niet onder de indruk te zijn van alle interesse in hem. Mesut Özil wil Arsenal dus niet gaan verlaten waar hij dit seizoen zestien officiele wedstrijden voor heeft gespeeld. Özil scoorde vier keer en gaf twee assists.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *