“Neymar verliefd op Turkse Elif Aksu”

De 25-jarige Elif Aksu is het gesprek van de dag op Social Media. De Turkse schoonheid heeft zowel de Turkse als de Oostenrijkse Nationaliteit. En natuurlijk is zij een fanatieke Galatasaray-Fan.

Elif Aksu kimdir? Neymar'ı peşinden koşturan Türk kızı Elif Aksu! - Magazin haberleri

Nu is ze volop in de Turkse Media omdat ze samen met Neymar de hoofdrol speelt in een reclame-film van de Chinese OPPO. Oppo zal niet iedereen bekend in de oren klinken. Oppo Electronics Corporation , gewoonlijk Oppo genoemd , is een Chinees bedrijf voor consumentenelektronica en mobiele communicatie, dat bekend staat om zijn smartphones , Blu-ray- spelers en andere elektronische apparaten. Oppo, een toonaangevende fabrikant van smartphones, was het beste smartphonemerk in China in 2016 en was wereldwijd nummer vier.

Het Chinese merk Oppo is geen vreemde voor de voetballerij. Wanneer je wel eens naar het Spaanse voetbal kijkt op Ziggo Sport dan zie je wellicht wel eens een reclamebord voorbijkomen. Oppo heeft namelijk een sponsorcontract met Barcelona voor de Spaanse competitie.

Neymar speelde tot voor kort voor de voetbalclub Barcelona maar verhuisde voor veel geld naar het Franse Paris Saint-Germain. Blijkbaar misten ze Neymar bij Oppo want sinds woensdag is de populaire Braziliaanse voetballer officieel als merk-ambassadeur verbonden aan het smartphonemerk. Wat de lengte van de overeenkomst is en wat hij precies gaat doen is nog niet bekend. Hij heeft wel zijn eerste klus er al op zitten voor het merk want hij speelt een rol in de teaser van de Oppo Find X. Neymar werkte eerder al met TCL, de producent van Alcatel en BlackBerry.

In het Reclame filmpje is te zien hoe Neymar bij een perspresentatie aanwezig is, totdat Elif Aksu langsloopt. Oogverblindend mooi. Zo mooi dat Neymar stopt met zijn presentatie en achter Elif aanloopt.

In de Turkse Media wordt Elif nu gebombardeerd tot “het Turkse meisje waar Neymar achteraan loopt” en “Het Turkse meisje waar Neymar verliefd op is”. 

Elif Aksu kimdir? Neymar'ı peşinden koşturan Türk kızı Elif Aksu! - Magazin haberleri

Het is niet de eerste keer dat Elif zo in de media wordt genoemd. Eerder is zij in opspraak geraakt ivm het crashen van een Ferrari op Ibiza. Onder invloed van Cocaine en Alcohol is heeft zij toen de Ferrari van haar rijke vriend gecrasht. Later is zij met een prive-jet het land uitgevlogen.

De Britse Media hebben destijds het volgende gemeld over de situatie:

  • Model Elif Aksu, 25, gearresteerd in Ibiza nadat een met een Ferrari tegen een vrachtwagen reed
  • Elif Aksu wordt ervan beschuldigd het plaats-delict te ontvluchten en probeert het eiland dmv een privéjet te verlaten
  • De politie zegt dat ze zonder rijbewijs reed en positief is getest op cocaïne
  • Ze was met een Britse Staatsburger, 44 jaar, beschreven als haar vriend (Saoedische afkomst)

De politie zegt dat ze Aksu hebben gepakt met een 44-jarige Britse metgezel

Elif Aksu gaat vaak naar Istanbul en schijnt veel bekend vrienden te hebben.

Volgt Galatasaray.nl voor alle updates rondom Elif Aksu….

 

 

 

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *