Orkun Kökcu (17) scoort meteen tijdens debuut Feyenoord (VIDEO)

Orkun Kökcu heeft zondagmiddag tegen FC Emmen meteen een doelpunt gemaakt en een assist geleverd tijdens zijn debuut bij de Rotterdammers. 

‘Cool’ na de wedstrijd’

De Turkse Nederlander was ‘cool’ na de wedstrijd tegenover de verslaggever van de NOS:’Dit is een jongensdroom die uitkomt. Ik was wel verrast toen ik moest invallen’. Orkun had namelijk niet verwacht dat hij zou invallen na een blessure van Toornstra. ‘Ik keek ook om me heen toen de trainer mij aanwees.’

Assist en doelpunt tijdens debuut Feyenoord

Orkun Kökcu kwam na 45 minuten voetballen in het veld en gaf meteen al een assist bij de 0-2 die werd gemaakt door Steven Berghuis. Zeven minuten later ging het andersom en schoot Orkun Kökcu  fraai in na een assist van Steven Berghuis. Berghuis pakte Orkun Kökcu aan zijn hand en trok hem naar de tribune waar de Feyenoordsupporters waren om hem te bedanken voor zijn bijdrage.

Orkun Kökcu tekende in 2014 bij FC Groningen en speelde daar twee jaar in de jeugd. In het seizoen 2016/2017 kwam Orkun Kökcu al bij Feyenoord O17. Verschillende bronnen melden ook dat de Turkse topclub Besiktas al interesse heeft in de speler. Orkun Kökcu weet zelf van niets en verwijst iedereen naar zijn zaakwaarnemer.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *