River Plate toont interesse in Muslera!

De succesvolle doelman van Galatasaray, Fernando Muslera, heeft verrassende interesse uit Argentinië. River Plate wil Muslera inlijven. In 2016 heeft River Plate zich ook al gemeld voor Fernando Muslera,  een aldus het nieuws in de Argentijnse pers.

De algemeen directeur van River Plate, Enzo Francescoli, heeft interesse in Muslera in het openbaar uitgesproken. “We willen Muslera’nın maar hij is erg duur. Bovendien zijn er nog enkele andere uitdagingen” zei hij.

In de Argentijnse pers heeft coach Marcelo Gallardo verklaard dat hij nog een keeper wil, als aanvulling op de ploeg. Fernando Muslera was een van de namen tussen de kandidaten.

Hierop heeft Fernando Muslera gezegd: “Galatasaray is mijn thuis”
Muslera staat onder contract tot 2021 bij Galatasaray. Bij elke gelegenheid geeft Fernando Muslera dat hij zeer gelukkig te zijn in het geel-rode team.

Uruguayaanse succesvolle doelman voor de carrière in de Galatasaray in de afgelopen week “te ondertekenen Galatasaray was een van de beste beslissingen van mijn leven. Mijn thuis plaats. Galatasaray heeft me veel geleerd. Om hier te zijn Ik ben erg blij,” zei hij.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *