Rodrigues wilde heel graag terug naar Galatasaray en vroeg akkoord om Fener

Oud-Galatasaray speler Rodrigues gaat tekenen bij Fener. De 28-jarige Nederlands-Kaapverdische speler speelde het afgelopen seizoen bij Al-Ittihad en verklaarde binnenkort naar Istanbul te komen. Zo bijzonder is dat eigenlijk niet, omdat de speler via zijn manager heeft laten weten graag weer voor Galatasaray uit te komen. Galatasaray weigerde dit om onduidelijke redenen.


Toestemming gevraagd om naar Fener te gaan

Rodrigues heeft Galatasaray wel om toestemming gevraagd om bij Fener te tekenen. De speler, die een speciale band heeft met Galatasaray, wilde geen discussie met Galatasaray en vroeg om een goedkeuring van Galatasaray. Naar aanleiding hiervan ging de speler in gesprek met Fener. Bronnen uit Istanbul bevestigen dit ook aan de redactie.

Al gespot in Istanbul

De speler uit Rotterdam is al in Istanbul gespot bij een kapper waar hij naar toeging alvorens hij gesprekken voerde met Fener. Hierdoor wisten sommige bronnen al dat de speler in gesprek was met Fener. Waarom Fatih hoca geen interesse toonde in de speler is niet bekend. Rodrigues was zelfs aanwezig tijdens het vieren van het kampioenschap in Istanbul. Op sommige amateurbeelden is de speler van Al-Ittihad te zien met zijn oud-teamgenoten van een jaar geleden.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *