Semih Kaya: Ik wil me bewijzen in Praag

Afgelopen seizoen werd Semih Kaya verhuurd aan Galatasaray en werd hij kampioen. Maar de speler wilt nu gewoon in Praag blijven om zich te bewijzen.

Nog steeds eigendom van Sparta Praag

De Turkse verdediger is nog eigendom van Sparta Praag en moest daardoor na het kampioenschap van ‘Cimbom’ weer terug naar Praag. Hij reageerde wel op allerlei geruchten over het nieuwe seizoen.

‘’Ik wacht met super veel enthousiasme op het nieuwe seizoen. We zijn goed aan het voorbereiden en willen ook direct beginnen met het seizoen. Ook heb ik meer concurrentie voor mijn positie. Er zijn nieuwe en jonge spelers bijgekomen, waardoor we gaan zien wie in het nieuwe seizoen gaat starten.’’

Bewijzen in Praag 

Semih Kaya wilt zich bewijzen bij Sparta Praag: ‘’Ik ben nu goed aan het trainen. Gezond blijven is het belangrijkste voor mij om nu echt te laten zien wat ik allemaal kan. Iedereen is positief en heeft vertrouwen in de technische staf. Eigenlijk is er geen reden om dit seizoen niet succesvol te zijn.’’

Semih Kaya heeft nog een contract van 12 maanden bij Sparta Praag.

Ook uw banner hier?

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *