Terim wil ex-Go Ahead speler Deniz overnemen van Kayserispor

Galatasaray trainer Fatih Terim heeft een lijst met potentiele spelers overdragen aan het bestuur. Voordat de club buitenlandse transfers gaat uitzoeken, zal men eerst kijken naar bekende Turkse namen. behalve Emre Akbaba zijn er nog veel andere interessante namen op het lijstje van Terim. Een naam is opvallend, en natuurlijk ook interessant voor de voetbalfans in Nederland. Ex-Go Ahead speler Deniz Turuc wordt gevolgd door Terim.

Voorzitter Galatasaray: ‘We zijn gekomen voor 3 jaar’

Voorzitter Mustafa Cengiz verklaarde al eerder dat hij niet voor drie maanden is gekomen maar voor drie jaar. De voorzitter heeft het lijstje met grote Turkse namen inmiddels al doorgenomen. Spelers met contracten worden tegenwoordig niet meer zomaar overgenomen, vanwege enorme eisen die de subtoppers stellen.

Nog twee jaar contract bij Kayserispor

Emre Akbaba van Alanyaspor staat onder andere op het lijstje van Fatih Terim. Deniz Turuc (ex-Go Ahead Eagles) staat ook op het lijstje van Terim. De Turkse Nederlander viel al op door  dit seizoen al 8 doelpunten te maken en betrokken te zijn bij zes doelpunten. Turuc is ook natuurlijk toe aan een grote club. Ondanks dat Turuc nog een contract heeft voor twee jaar zal Galatasaray alles doen om hem binnen te halen. Mogelijk zal een speler en een bedrag aangeboden worden om subtopper Kayserispor te overtuigen.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *