Turks wonderkind Cengiz Under in belangstelling bij Galatasaray

Cengiz Under heeft in een interview aangegeven te worstelen met de taal. De taalbariere heeft uiteindelijk bijgedragen aan een moeilijke start met de Serie A reuzen. Dit zou leiden tot speculaties over een overplaatsing naar Galatasaray.

Galatasaray toont zich al jaren geinteresseerd in de jonge speler.

De 20-jarige Turkse aanvaller zou bij de revolutie van Pep Guardiola in Manchester City komen, totdat een telefoontje van Giortorossi, sportdirecteur Monchi, dingen veranderde.

 

“Het is de derde keer dat ik vanaf het begin heb gespeeld, ik ben erg blij,” vertelde hij aan AS Roma-wedstrijdprogramma, zoals in een interview is te lezen .

“Ik heb nog steeds problemen met de taal, maar de coach [Eusebio Di Francesco] helpt me veel. Ik werk hard om te trainen om mezelf op de beste manier te kunnen inspreken met de ritmes van de ploeg.

“Het is altijd ingewikkeld om je eerste doelpunt te scoren, ik had goede kansen tegen Crotone, maar het ging niet goed.

“Ik hoop dat ik zo snel mogelijk kan scoren, het zou een keerpunt voor mij zijn en hopelijk de eerste van velen.”

“Ik denk dat ik meer ruimte heb en mezelf beter kan uitdrukken, ik heb gewoon meer minuten nodig,” voegde hij eraan toe.

“Tijdens deze eerste vier maanden waren de eerste twee maanden moeilijk. Ik ben niet gewoon om alleen te zijn en alleen te wonen. Ik ben hier alleen naartoe verhuisd.

“Het was zwaar, maar ik wen er wel aan. Ik ben mijn teamgenoten gaan leren kennen en het wordt elke dag beter.

“Roma zijn is een droom die uitkomt, ik wil dit shirt lang dragen omdat Roma een geweldig team zijn.

“Toen mijn agent me vertelde dat ik het aanvaardde zonder er twee keer over na te denken.”

Het verschil tussen Serie A en Super Lig
Cengiz is een veelzijdige voetballer. Hij heeft vijf interlands heeft met Turkije gespeeld, is in staat om te spelen op beide vleugels, zowel als aanvallend of als centrum-indien nodig.

Tijdens zijn verblijf bij Basaksehir, bij wie hij zich aansloot bij Altinordu, aan wie hij zijn jeugdopleiding heeft afgerond, zou hij uiteindelijk 43 officiële wedstrijden tegenkomen die negen doelen registreerden en nog eens zeven voor zijn teamgenoten maakten.

 

“Discipline is erg belangrijk hier in Italië. In beide competities is het erg fysiek, maar misschien is de Italiaanse competitie een beetje moeilijker, “verklaarde hij.

“In het begin was het niet gemakkelijk voor mij, vooral in mijn wedstrijd tegen Benevento – ik ondervond in de tweede helft problemen.

“Uiteindelijk denk ik niet dat er veel verschillen zijn, hoewel er in Italië uiteraard meer kwaliteit is.”

Het management van Cengiz heeft laten weten dat er nog geen officiele melding is vanuit Galatasaray.

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *