Voetballer maakt ‘kijk mij goed trainen foto’

Als laatst speelde Emre Colak voor Al Awahda en werd zijn contract niet verlengd. De speler is nu zwaar aan het trainen om fit te blijven. Hij laat dat ook zien met zijn ‘sixpack’ foto die hij deelde via social media.

Emre zoekt nieuwe club

De transferperiode in de Turkse competitie is nog volop aan de gang. Hierdoor kunnen spelers die clubloos zijn ook op zoek naar een beschikbare club. Emre Colak is een van deze spelers.

Galatasaray, Spanje en daarna Al Wahda

Ooit speelde Emre Colak voor Galatasaray en vertrok hij daarna naar Spanje. Zijn laatste clubs was Al Wahda uit Saudie Arabie. Velen wisten niet eens dat hij daar speelde. De 28-jarige speler heeft geen verbintenis meer met Al Wahda en mag op zoek naar een club.

De speler probeert met individuele trainingen fit te blijven en laat via social media zien hoe goed hij traint. Hij geeft hiermee ook een signaal af dat hij nog in vorm is.

Het is nu een trend geworden dat voetballers laten zien hoe goed en waar ze trainen. Zo zien geinteresseerde clubs ook direct of een speler in vorm is en of hij beschikbaar is. Veel subtoppers hebben al aangegeven geinteresseerd te zijn in de oud speler van Galatasaray

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *