“We geloven dat we kampioen zullen worden”

Galatasaray Technisch Voetbal- directeur Cenk Ergün zei: “We geloven dat we het kampioenschap zullen halen door zoveel mogelijk punten te verzamelen als we kunnen , op een fatsoenlijke manier met onszelf te spelen en de wedstrijden te passeren met minimale schade.”

Galatasaray Technisch Voetbal Director Cenk Ergün beantwoordde de vragen van de persleden na de gwonnen wedstrijd Alanyaspor : “Het was een stressvolle start vanwege het puntenverlies dat we de afgelopen weken hebben ervaren. We hebben ook de laatste dag twee gewonden. Iedereen die niet speelt, zorgt ervoor dat het van jou komt. We hebben het doel in de eerste helft gevonden. We hebben 18 slangen. De spanning neemt toe wanneer dit soort wedstrijden geen tweede doelpunt scoren. 1-0 bescherming is geen gemakkelijke score. We zijn blij dat we de wedstrijd hebben gewonnen, “zei hij.

Ergun ook in een verklaring over de protesten in Latovlevici, “Latolevic geeft ook het veld al de grootste in de voorbereidingen en wedstrijden in de week, zoals andere collega’s. Team We hebben een geweldig publiek geven veel steun. Maar de keuze van een speler om uit te kiezen, zijn we verloren in de speler door het te installeren. Er zijn ook een pluspunt omdat het ontbreekt in het veld en we moeten onze winnen tijdens haar gelijke. reeds vindt u technische commissie nodig blijft een tekort aan prestaties. Fan werd ook vermeld dat het was ongemakkelijk. ga je deze keer nog meer de tijd te verlengen heeft invloed op het hele team. één is in als je helpt het team om Wanneer je het opraapt en speelt, zal er onrust zijn binnen het team en zullen we veel gelukkiger zijn om het te herhalen. ”

Cenk Ergün voor Yasin Öztekin, die in de eerste 11 speelde na een lange afstand en scoorde, “Yasin Öztekin was vandaag een zeer goed voorbeeld. Na een blessure op het laatste moment, begon het in de eerste 11 na een lange pauze. Als ik me niet vergis, begon het seizoen voor het eerst om 11 uur. In deze periode, waarin hij niet speelde, deed hij zijn best en vervulde zijn vermogen door zijn wensen te vervullen met zijn manier van doen en zijn houding, vooral door te werken in training. Ik denk dat hij de kansen heeft gebruikt dat hij het vandaag goed genoeg heeft gedaan, dat zijn prestaties nu druk zullen uitoefenen op de technische commissie “.

Ergun sprak ook over Denayer met Tolga Cığerci, die vanwege zijn blessures niet aan de Alanyaspor-ontmoeting kan deelnemen: “Toga is gewond bij het opwarmen. Denayer is zwaar geweest. De MR werd getrokken. Nadat Tolga was opgewarmd, had hij pijn in zijn rechter rug posterieur. Hij was in een positie om eruit te komen. Zowel controles als behandelingen zullen worden gedaan. Ik denk niet dat ze zeer ernstige verwondingen hebben, maar ze konden niet riskanter zijn en konden het spel niet starten. We zouden met hen kunnen beginnen en na 15-20 minuten van speler wisselen. Ze speelden in plaats daarvan andere vrienden. ‘

“De eerste 11 kwamen uit na een lange aas. Dit zijn beide bewegingen die de spelers zullen motiveren en als een voorbeeld dienen voor de spelers die niet spelen. Het technisch comité moet kiezen tussen hen. Word zelfverzekerder als spelers na de wedstrijd in het spel komen. De derby volgende week is een belangrijke wedstrijd. Niemand zal een kampioen worden als de eerste helft van de competitie in december eindigt. We geloven dat we zoveel mogelijk punten verzamelen als we kunnen, spelen met onszelf, en met de minste schade, zullen we kampioen worden. ”

Cenk Ergün benadrukt dat ze elke wedstrijd daarna weer in de laatste stemming zullen spelen: “Ik vertrouw mijn hocamıza en mijn voetballers. De spelers maakten ook een goede comeback na een zware nederlaag. Iedereen in de competitie kan punten verliezen. Ik hoef geen onderscheid te maken tussen big-match en small-match. Score verschillen zijn uitgeschakeld. De wedstrijden in de competitie zijn dichtbij. Hij krijgt 3 punten in een wedstrijd. We willen ze immers allemaal verzamelen. We willen ook grote wedstrijden winnen. Ik geloof dat we dit zullen bereiken, “zei hij.

Op de vraag van transfers tussen de circuits zei Ergün: “Het heeft geen zin in overdrachtsonderhandelingen tussen het circuit voor een speler. Onze agenda is meer als concentreren op ons leven. Wanneer zijn tijd komt, zal wat gedaan worden. Deze spelers zijn contractspelers. Het zou niet juist zijn om uit te leggen zonder de vergadering van de clubs, “antwoordde hij.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *