Wesley Moraes bijna naar Galatasaray

Wesley Moraes Ferreira da Silva (1996), alias Wesley Moraes, is een Braziliaans voetballer die bij voorkeur als aanvaller speelt. Hij tekende in januari 2016 bij Club Brugge.

Wesley speelde in Brazilië bij Itabuna. In 2015 trok hij naar het Slowaakse AS Trenčín.

In januari 2016 maakte Club Brugge de komst van Wesley bekend, die zich tot 2019 verbond aan de Bruggelingen. De Braziliaan scoorde bij zijn debuut op 19 februari 2016 in de thuiswedstrijd tegen KVC Westerlo.

Nu krijgt de Braziliaan belangstelling van Lazio Roma en Galatasaray.

Ondanks een afgewezen bod van 7.5 miljoen euro heeft Lazio Wesley nog niet opgegeven. En Galatasaray blijft ook nog in de running.

Wesley zou bij de Italiaanse topclub Lazio de opvolger van Caicedo moeten worden. De nummer vijf uit de Serie A is gecharmeerd door het profiel van de targetman van Club Brugge en is al tot actie overgegaan. Helaas voor de Italianen was hun bod van 7.5 miljoen euro ontoereikend voor blauw-zwart.

Wesley zou zelf al een akkoord hebben met Lazio, Italiaanse media melden nu zelfs dat sportief directeur van Lazio Igli Tare één dezer dagen naar België wil afreizen om met Club Brugge te onderhandelen. Volgens Il Messaggero zou Tare nu weleens een bod neer te leggen waarmee Club Brugge akkoord kan gaan. Ondertussen meldt het Turkse Aktas dat Galatasaray Wesley ook een voorstel gedaan zou hebben.

In Turkse media beweert  men dat Galatasaray de hoop opgegeven lijkt te hebben om Wesley binnen te halen. Het Turkse Aslan Arenasi meldt dat de Turkse topclub zijn vizier richt op een absolute toptransfer. Galatasaray zou alles op alles zetten om Danny Welbeck van Arsenal aan te kopen, Wesley zou degraderen tot alternatief mocht de Engelse spits niet haalbaar blijken. CimBomBom hopen een topspits te contracteren om volgend seizoen te kunnen uitblinken in de Champions League. Volgens de Turkse media zou het gaan om een huurcontract voor één seizoen. Echter Bronnen dichtbij Galatasaray melden dat de manager van Wesley enthousiast is over een avontuur in Turkije. De uitkomst zal in de komende periode bekend worden. Blijf Galatasaray.nl volgen…

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *