Yasin belangrijk voor Galatasaray tegen Aytemiz Alanyaspor

Koploper Galatasaray verloor afgelopen week met 5-1 van Medipol Basaksehir en wilde dit vandaag rechtzetten tegen Alanyaspor. Zaterdagavond werd er met 2-0 gewonnen en bleef de Turkse topploeg bovenaan in de competitie. Met de overwinning heeft het elftal weer extra motivatie voor de derby tegen Besiktas.

36.000 man op de tribune

Na het verlies tegen Alanyaspor speelde Galatasaray vanavond met maar een spits. Eren mocht op de bank beginnen. En de geschorste Fernando werd vervangen door vedette Selcuk Sahin. Uiteindelijk werd Tolga ook vervangen door Yasin, vanwege ene blessure voor de wedstrijd. Het elftal werd gesteund door 36.000 man. Vrij snel na de aftrap volgden twee grote kansen voor Galatasaray. Doelman Haydar had geen zin om mee te werken.

Galatasaray was veel drukker

De thuisploeg bleef sterker en ging verder met drukzetten. Na 33 minuten resulteerde dit in een doelpunt. Een schot van Gomis dat terugkwam van Haydar werd afgemaakt door Yasin. Dit was meteen ook zijn eerste doelpunt van het seizoen waarbij in de basis begon.

In de tweede helft ging Alanyaspor verder naar voren om de aansluitingstreffer te maken. Galatasraay probeerde effectief te zijn met snelle aanvallen. Rodrigues en Gomis misten beide belangrijke kansen voor Galatasaray. Twee minuten voor het einde maakte Gomis zijn dertiende doelpunt en de 2-0 voor Cimbom. De assist kwam van Yasin.

Selectie van Galatasaray tegen Aytemiz Alanyaspor was alsvolgt: Muslera, Mariano, Maicon, Serdar, Latovlevici, Selcuk, Ndiaye, Rodrigues, Belhanda, Tolga en Gomis.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *